tiistai 15. maaliskuuta 2011

This is MAD[ness].. spartaa..

Tatuoinnit ja ihmisten mielikuvitus. Raja löytyy jostakin siitä välistä. Ehkä kauempaakin. Onneksi meistä suurimalla osalla on vielä tervettä maalaisjärkeä, mutta entä jos päähäsi iskeekin aivan älytön tatuointi-idea. Kuinka pitkälle olisit valmis menemään ja kuinka uutterasti taistelisit sen toteuttamisen puolesta? Onko sinulla ehdottomia Ei Ei kuvia tai paikkoja, joita et mistään rahasummasta kuvaa ottaisi? Edes miljoonasta.. Niin  monta ihmistä kuin maapallolla elää, niin monta erilaista persoonallisuutta ja ajatusmaailmaa on. Alta löydät näitä ihmisiä, jotka idean pohjalta meni vielä askeleen pidemmälle. Mutta se mitä he miettivät kymmenen vuoden jälkeen, selviää silloin.


Pelkästään tunnemme hänet nimellä Matthew, tämä mies päätti ottaa askeleen pidemmälle ja tatuoida Ray-Ban -aurinkolasien kehykset naamalleen. Yltä löytyvältä videolta voit seurata itse prosessia. Vain muutaman päivän jälkeen videota oli tarkasteltu lähemmäs puoli miljoonaa kertaa eikä videon suosio tunnu laantuvan. Useiden epäilyjen jälkeen selviää, että Ray-Ban omistaa tuotantoyhtiön nimeltä "Never Hide -films". Todellisuudessa kyseinen tatuointivideo taitaa olla vain loistava mainostempaus, jota moni katsoja jo videon julkisuuden tulon jälkeen epäilikin.

Vaikka maailma onkin täynnä erilaisia mainoskikkoja ja epäilyttäviä videoita, osa niistä (yleensä ne hurjimmat) ovat täyttä totta, eikä edes kuvan ottajalle mikään vitsi. Listataampa alle muutamia erittäin mielenkiintoisia kuvia ja huomaamme, että suurin osa tatuoiduista ihmisistä on täysin normaaleja ja aivan tavallisia (kun vertaamme näihin hieman erikoisempiin..)! Ja uskokaa tai älkää, alta löytyvät kuvat ovat siis tatuointeja, maskeerauksella ei ole ollut osuutta asiaan!
Ruhjeita ja pääkalloja. Näitä myös kymmenen vuoden päästä! Good luck guys!

Tässä kuvassa kyseessä taitaa olla television tositv/dokumentti -sarjasta tuttu elämäntapatiikeri tms. Tässä peroonallisuus määrittää ulkonäön. Se että onko tämä tervettä jää jokaisen oman harkinnan alaiseksi. Entä miltä hän näyttää, kun ikä tekee tehtävänsä. Sitä jokainen voi miettiä hiljaa itsekseen. Ja kyllä taitaa tästä genrestä löytyä myös muita eläinkunnan edustajia, ainakin näin muistaisin Replays - Believe it or not -ohjelmassa joskus näyttävän.

Tämä on siis vain pintaraapaisu maailmalla tapahtuvista "ihmeistä". Suosittelen käyttämään Googlea >> ja tutkimaan mitä kaikkea ihmiset ovat valmiita tekemään toteuttaakseen itseään. Osa täysin tyhmiä, osalla taustalta löytyy syvempi tarkoitus, joka antaa ehkä hieman järkeä teoilleen. Ehkä!? Maku asia, sanoi koira kun ... ja niin pois päin..


Kuvasta maksettu korvaus (mainos): 10.000 U$D. Tekisitkö perässä? Kuten mainitsin, osa tatuointijutuista on täysin päättömiä ja sellaisia, jotka aivan varmasti kaduttavat tulevaisuudessa. Vieressä oleva kuva on aito. Epäilijät epäilköön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti