lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kuka sanoo missä menee pakkomielteen raja!?

Oletko koskaan tatuoinut ihollesi kenenkään kuvaa? Entä onko kukaan tatuoinut sinun kuvaasi iholleen? Meksikolainen leffahullu Miljenko Parserisas Bukovic teki sen, jota kukaan muu ei ole ennen tehnyt. Innostus ideaan lähti yhdestä Julia Robertsin elokuvasta Erin Brockovich, johon hän ihastui. Nyt tämän hullun miehen ihoa koristaa 82 kuvaa Julia Robertsista. Tekisitkö perässä? Jäämme innolla odottamaan, koska tämä mies saavuttaa 100 kuvan rajan, vai onkohan 82 kuvaa jopa hänelle tarpeeksi?

 
Normaalisti sanoisin, että hieno homma, mutta mietipä omalle kohdallesi, jos joku tuttusi saatikaan tuntematon tatuoisi vaikkapa viisi kasvokuvaa sinusta iholle. Tai 82 kuvaa. Keskiarvolukua käyttäen tämä meksikolainen on käyttänyt arviolta 83,469 USD, joka karkeasti laskettuna on n. 60416.53€ olettaen, että jokaisesta miehen kuvasta on maksettu normaali palkkio kuvan tekijälle.

Ja uskokaa tai älkää, mutta tämä mies ei aijo jättää kuvien määrää tähän. Vain tulevaisuus näyttää milloin tämä Julia Roberts -pakkomielteinen mies osaa lopettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti