tiistai 15. maaliskuuta 2011

Rakastaa - ei rakasta!

Rakastaa ja ei rakasta. Naimisiin ja erotaan. Mutta rakkaustatuoinnit pysyvät. Onko rakkaustatuointi muisto siitä onnellisesta ajasta, kun olimme vielä yhdessä vai onko se riesana ja muistuttaa mihin hukkasin osan elämästäni. Ottaisitko itse?

[turha]Kohupari BB-Henna ja Antti ikuistivat toisensa ihoilleen (aikaa sitten), jonka jälkeen rakkaus ja yhteinen taival päättyi lyhyeen. Silti heidän kehoaan ikuistaa toistensa nimet, niin hyvässä kuin pahassa. >>

" Big Brother -ohjelmasta tutuksi tullut aviopari päätti juhlistaa rakkauttaan tatuoimalla toistensa nimet ihoonsa. BB-kuvioissa tutustuneet ja rakastuneet Henna ja Antti Kurhinen vierailivat eilen Black & Yellow Tattoon pisteellä Helsinki Ink -tatuointimessuilla. Puolitoista tuntia kestäneen tatuointisession jälkeen molempien ihoa koristi sydäntatuointi. Hennan ottamassa tatuioinnissa luki Antin nimi ja päinvastoin. "

Lähde: MTV3.fi


Onko raukkasutatuoinnit korni ja turha tapa esittää ikuista rakkauttaan toiselle vai onko se oikeasti hellä ja suloinen osoitus ikuisesta onnesta? Vaikka erotaan, menneisyys pysyy, samoin kuin tatuointi. Ehkä nämä tatuoinnit ovat silti loppujen lopuksi ihan ymmärrettävät, koska tatuoinneilla on alkujaan haluttu kertoa / viestittää jotakin. Niillä on ollut isompi merkitys ottajansa iholla. Nykyään yhä useampi ottaa tatuoinnin vain siksi, että se on joko muotia tai sitten muuten vaan ihan siistiä. Toisaalta en yhtään väheksy tai vaadi syvempää ideologian tarkoitusperää kuvalleen, mutta silti, näistä kritisoiduista raukkaustatuoinneista löytyy ehkä se tärkein asia - merkitys.

Sitä pohtiessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti