torstai 18. elokuuta 2011

Tatuointeja rintakehässä..

Kaapit pursuaa kuvia ja ehdotuksia, suunnitelmia ja malleja. Olen päättänyt ottaa tatuoinnin. (No itsellä ei se ensimmäinen kuitenkaan..) Alan pohtimaan paikkaa, minne leima lyödään ja mihin tatuointikoneen terät musteen iskevät. Päädyn rintakehään, koska monista mielekkäistä paikoista se on yksi ehdoton suosikki. Moni sanoo ja luulee, että paikkana rinta on kivulias. Sitä en tiedä, mutta kun saan kuvani aloitettua, kerron sen teille. Omaan keskinkertaisen kipukynnyksen. En siis syö nauloja tai juo neuloja. En nuku kaktuksen kanssa enkä omista siiliä lemmikkinä. Mutta silti, haluan ehdottomasti kuvan rintakehään. Laihalla ihmisellä solis-, kylki- ja lapaluut sekä rintalasta voivat tuoda  inohttavan tunteen, koska itselläni ainakin lihasmassa vetäytyy selkäpuolelle ja tästä syystä rintakehässä luut ovat pinnemmalla kuin esimerkiksi kädessä.

Paikkana rinta on aika mielenkiintoinen. Kuva voidaan suunnitella niin, että se ylettyy lähelle kaulaa ja olkapäitä, tarvittaessa jatkuu jopa käsiin ytenäisenä kuvana. Hyvänä, liioiteltuna rintakehätatuointina, toimii kuuluisat yakuza tatuioinnit:
Many yakuza have full-body tattoos. These tattoos, known as irezumi in Japan, are still often "hand-poked", that is, the ink is inserted beneath the skin using non-electrical, hand-made and hand held tools with needles of sharpened bamboo or steel. The procedure is expensive and painful and can take years to complete. (lähde: wikipedia.)
Rintakehään suunniteltavat tatuoinnit ovat siitäkin mielekkäitä, ne voidaan tehdä joko niin, että kuva jää kokonaan normaalin t-paidan kauluksen alle piiloon tai, jos asiakas haluaa, se voidaan toteuttaa hieman kaulusta ylemmäksi, jolloin ylpeä kuvan kantaja saa kuvansa näkyviin. Rintakehän tatuoinnit, kuten myös moni muu, saadaa tarvittaessa peittoon. Se on henkilökohtainen ja näkyy vain tietyissä tilanteissa. Esimerkiksi työpaikkaa ajatellen, rinta-alueen tatuoinnit eivät haittaa työnhakua, oltiin työpaikalla mitä mieltä ikinä tatuoinneista.

Kuvaa valittaessa rintakehän alueelta löytyy myös se tärkein elin. Sydän. Tällöin sydämen kohdalle voidaan sijoittaa jokin tärkeä asia tai kuva, joka on ollut tai tulee olemaan läpi ottajan elämän tärkeä ja merkittävänä. Toisaalta kuvalla ei aina tarvitse olla suurempaa symboliikkaa. Itse ainakin tykkään tietynlaisesta tyylistä, enkä väkisin lähde etsimään siitä genrestä kuvaa, joka saattaisi jotenkin liittyä johonkin tärkeään asiaan minun ajassani maan päällä. Toiset sanovat, että kuvilla tulisi olla merkitys, eikä pelkkä muoti-ilmiö. Maku asia, enkä itsekään kuvia ottaisi muodin johdattelemana. Pidän yksinkertaisesti tatuoinneista ja mm. Old School -tyylistä.

Joten siispä kahlataan taas hetki seitikkäässä sähkössä ja kaivellaan omaa silmää miellyttäviä kuvia.

Olkaa siis hyvä ja tässä muutama:











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti