tiistai 20. maaliskuuta 2012

Taas on sen aika! Helsinki Ink 2012

No niin, odottava palkitaan ja se on taas täällä. Helsinki Ink 2012 ottaa paikkansa Kaapelitehtaan tiloissa 30.3.-1.4.2012. Jos et ole jo tätä upeaa messua ehtinyt vielä kokemaan suosittelen suurin sydämin ja kaksin kerroin käyneenä poikkeamaan joko yhtenä, kahtena tai sitten, kuten kuuluisikin, koko viikonlopun ajan. Paikkana Kaapelitehdas on mitä sopivin ja ohjelmaltaan ja vierailevin Artistein täydennettynä Helsinki Ink 2012 on tatuointien ystävien kohokohta kauniin Suomi neidon sisällä. Vaikka itse tatuoinnit eivät Sinua kiinnostaisikaan, on kaapelitehdas täytetty, sopivin määrin, myös muotiluomuksilla, lävistyksillä ja muilla taiteen ja tatuoinnin sekä lävistysten ja vaatteiden oheistuotteilla ja ohjelmilla. Samoin Jatkot Helsinkin yöelämässä tarjoavat tiukoille bilettäjille ja motivaatio-juojille hienoa ohjlemaa. Poiketkaahan siis katsomassa tapahtuman viralliset kotisivut www.helsinki-ink.fi.

Liput ovat asiakasystävälliseen hintaan, olit sitten päivä -kävijä tai koko viikonlopun taistelija:

Tickets

Friday 18€ — Saturday 18€ — Sunday 15€ — Weekend ticket 22€ (lähde www.helsinki-ink.fi)

Majoittuminen tapahtuu helposti joko tutun tai tuntemattoman sohvalla, kansainväliseen tyyliin monista eri Hostelleista valitsemalla tai sitten provarilliseen tapaan Hotellin hienoissa huoneissa. Googlettamalla löytyy 

Perjantai-illan jatkot ovat vapaat eli minne neliveto kuljettaa, mutta lauantaina suosittelen liittymään ->

Afterparty @ Virgin Oil Co. 
The Flaming Sideburns, Sami Saari and the Teasers with Loulou D'vil                                 
Tickets 12€, age limit 18
(lähde www.helsinki-ink.fi)

Joten kaikki ehdottomasti paikalle katsastamaan uudet tuulet, fiilistelemään hyvässä hengessä ja nauttimaan upeasta ilmapiiristä tatuointien maailmassa!                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti