torstai 8. syyskuuta 2011

Spotlight "Michael Jackson" nro.3 (R.I.P.)

Koska muistelemme varmasti Michael Jacksonin elämää lämmöllä saavuttamasta negatiivisesta huomiosta välittämättä (rip), liitetään tähän kirjoitukseen myös suruvalittelut otsikolle ja tapahtuneelle onnettomuudelle: "Keskiviikkona lentoturmassa tuhoutunut Lokomotiv Jaroslavlin jääkiekkojoukkue oli erittäin kansainvälinen pelaajistoltaan".

7/11 a plane with 44 passengers crashed outside Yaroslavl, Russia, only 2 survived. On the plane were the players of the Russian hockey team Lokomotiv Yaroslavl R.I.P ♥ facebook >>
 
 
-----------------------------------
Michael Joseph Jackson (29. elokuuta 1958 – 25. kesäkuuta 2009) oli yhdysvaltalainen musiikkiartisti, tanssija ja esiintyjä. Guinness World Records on nimennyt "Popin kuninkaana" tunnetun Jacksonin kaikkien aikojen menestyneimmäksi esiintyjäksi. Hänen toimintansa musiikin, tanssin ja muodin parissa kesti yli neljä vuosikymmentä ja teki hänestä maailmanlaajuisesti tunnetun populaarikulttuurin hahmon. Hän harjoitti myös laajaa hyväntekeväisyyttä.
Michael Jackson oli Jacksonin perheen kahdeksas lapsi. Hän aloitti musiikkiuransa yhdessä veljiensä kanssa The Jackson 5 -yhtyeessä 1960-luvun puolivälissä ja siirtyi soolouralle vuonna 1971. 1980-luvun alussa hänestä tuli hallitseva hahmo populaarimusiikissa. Esimerkiksi kappaleiden "Beat It", "Billie Jean" ja "Thriller" videot nostivat musiikkivideoiden taiteellista arvostusta, tekivät niistä tärkeän myynninedistämisen keinon sekä lisäsivät vielä suhteellisen nuoren televisiokanavan MTV:n suosiota. Jackson teki sekä esiintymisten että videoiden avulla tunnetuksi useita tanssitekniikoita, kuten "robotin" ja moonwalkin. Hänen erottuva lauluäänensä ja -tyylinsä on vaikuttanut lukuisiin hip hop-, pop-, R&B- ja rock-artisteihin.
Jacksonin vuoden 1982 albumi Thriller on kaikkien aikojen myydyin albumi, ja myös Off the Wall (1979), Bad (1987), Dangerous (1991) ja HIStory (1995) ovat maailman myydyimpien joukossa. Jackson on yksi harvoista artisteista, jotka ovat päässeet kahdesti Rock and Roll Hall of Fameen. Muita hänen saavutuksiaan ovat muun muassa 13 grammy-palkintoa, 26 American Music Awards -palkintoa ja 13 ykkössijoitusta Yhdysvaltojen musiikkilistoilla soolouran aikana, mikä on enemmän kuin yhdelläkään muulla miesartistilla Billboard Hot 100:n aikakaudella. Hänen levyjään on myyty maailmanlaajuisesti arviolta 750 miljoonaa kappaletta.
Jacksonin yksityiselämä, kuten hänen muuttunut ulkonäkönsä, ihmissuhteensa ja käyttäytymisensä, aiheutti usein kohua. Vuonna 1993 häntä epäiltiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta asia soviteltiin eikä muodollisia syytteitä nostettu. Vuonna 2005 häntä syytettiin samanlaisesta rikoksesta, mutta valamiehistö totesi hänet syyttömäksi.
Jackson kuoli 25. kesäkuuta 2009 sydämenpysähdykseen ollessaan valmistautumassa konserttisarjaansa This Is It. Ennen kuolemaa hänelle oli tiettävästi annettu lääkkeitä kuten propofolia ja loratsepaamia. Los Angelesin piirikunnan oikeuslääkärin mukaan kyseessä oli henkirikos, mutta Jacksonin lääkäri kiisti syyllisyytensä. Jacksonin kuolema aiheutti maailmanlaajuisen surun, ja jopa miljardi ihmistä seurasi hänen muistotilaisuuttaan suorassa televisiolähetyksessä.
Lähde: wikipedia >>
Lengendaarisen Popin kuninkaan elämä on mielenkiintoista luettavaa ja siksi suosittelen niin musiikkia kuuntelevien kuin musiikista pintaa syvemmälle kiinnostuneiden lukijoiden lukemaan kyseisen artistin vaiherikkaasta elämästä. Usein median antama kuva on vain pieni pintaraapaisu kirjoituksen ihmisen elämää ja antaa vääristyneen kuvan todellisuudesta. Varsinkin media tahtoo paneutua aina niihin negatiivisiin asioihin, jotka joko todellisuudessa tai ajatuksen tasolla kietoutuvat heidän aikaansa. Popin kuningas ei koskaan tule poistumaan Meidän elämästä ja keskuudesta. Musiikki jää meidän sydämiimme ja hänen tarinansa tulee aina jättämään pienen siemenen niin untuvikon kuin kokeneemmankin fanittajan mieliin. Kunnioittakaamme hänen pitkää uraa ja traagisia vaiheita elämässä.

  • His story of Michael Jackson >> Check it out!
  • All bout Michael Jackson >> Check this out too!

Tatuointeihin tämä kyseinen artisti on päässyt, kuten moni muukin aikamme tähdistä. Etsitään taas parhaimmistoa, jota taitaa ihoistamme löytyä enemmän kuin riittämiin.





Ja sitten siirtykäämme tatuointeihin!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti