keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Love of “Rossie” and “Ryan".

Bullshit spoken behind my back?!

Tämä outo tatuointi (kuva alla) näyttää ilmestyvän eri foorumeilla ja blogeissa (mm. I am bored & Worst Tattoo of a Day). Nyt kuitenkin kuva ilmestyi julkisuuteen tarinan kera. Käytämme sanaa "tarina", koska varmuutta ei kuvan oikeellisuudelle ole vielä tänä päivänäkään saatu. Tarina kertoo kahden eronneen ihmisen illasta, jossa (ex-) poikaystävä oli alkanut tatuoimaan tyttöystävänsä selkää ja juottanut hänelle illan aikana mm. halpaa viiniä ja tequila shotteja ainoastaan kiinnittääkseen hänen huomionsa muualle. Tarkoituksenaan tietysti tatuoida kasa pa*kaa tyttöystävänsä selkään. Ilmeisesti kyseinen pari oli jo tässä vaiheessa eronnut tai poikaystävä oli häntä jättämässä. Tarina ei tätä kerro. Tarinan mukaan tyttö oli jälkeen päin nostanut syytteen ex-poikaystävää vastaan ja vaatinut häneltä 100.000$ korvausta.

Tarina ilmestyi nimellä ´ love of “Rossie” and “Ryan" ´ jotka asuvat asuntovaunukylässä. Tai näin tarina kertoo. Jälkeen päin kyseisten henkilöiden nimeksi saatiin Rossie Brovent ja Ryan Fitzjerald, mutta nimien todellisuutta ei voitu vahvistaa. Tutkimuksien jälkeen selvisi, ettei kyseistä kannetta oltu missään vaiheessa nostettu; yhtään tatuointeihin liittyvää syytettä ei ole oikeuden mukaan tullut - ainakaan heille asti. Samoin väitettyä nimiä Rossie ja Ryan ei löydy mistään rekisteristä sukunimillä haettuna.

Onko tämä vain urbaanilegenda vai onko jossain nuori tyttö selkään tatuoituneena kaunis kuva kasasta ulostetta? Onko tämä hyvin suunniteltu huijaus vai pelkkä kaverien kesken toteutettu, huono esimerkki levinneestä pilasta? En tiedä saammeko sitä ikinä tietää..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti