maanantai 14. marraskuuta 2011

instep / jalkapöytä

Käsitellään, tai siis jaloitellaan, tänään jalkapöytään otettavia tatuointeja. Paikkana erittäin mielenkiintoinen. Niin näkyvä, jos haluaa. Ja mukavasti sukan alla peitossa, kun niin toivoo. Jalkapöytä sinänsä ei ole se helpoin ja kivuttomin paikka. Ohut iho eikä juuri lainkaan rasvaa ihon ja luun välissä. Se, kuinka kivuliasta se on, en osaa sanoa, mutta varmasti tatuoiminen kyseiseen paikkaan synnyttää erilaisia tuntemuksia ottajalle.

Kivusta puheenollen, moni pelkää tiettyjä kehonosia, niiden tatuoimista siitä syystä, kun puhutaan sen paikan arkuudesta. Ja kivuliaisuudesta. Haluan muistuttaa, kuten joskus olen maininnut, että kipu on yksilöllistä eikä katso paikkaa tai kuvan kokoa. Toiset kestävät paremmin, kun taas toiset rutistavat ystävänsä kädet melkein kuoliolliseen kohmeloon. Paikat voidaan totta kai luokitella kipuasteisiin, mutta se, miten kuvan ottaja kivun kestää ja ottaa, on yksilöllistä. Samoin kuinka keho kivun tuntee ja viestittää saattaa olla hieman erilaista. Joten, jos olet jalkapöytääsi halunnut ikuistaa kuvia, älä pelkää sitä paikkana.

Selaillessani jalkapöytä -tatuointeja eteeni pöllähtää suuri määrä kukkasia, köynnöksiä ja tähtiä ja näiden kauniita kombinaatioita. Ehkä jopa ärsyttävän paljon, vaikka kuvina ja tatuointeina ei mitään vikaa. Toivoin löytäväni myös luovia ja hauskoja ideoita, joita onneksi muutama sattuikin osumaan silmään. Samoin huomasin monessa eri tatuoinnissa, että kuvaa on jatkettu joko nilkan ympäri tai/ja jalkaa ylös päin. Samoin jalan sivuun tatuoitu teksti oli aika yleinen näky. Mutta itse jalkapöytä, nimensä mukaan jalan pääliosa, mahdollistaa mukavia tatuointihetkiä ja luovia ratkaisuja..

Etsitään taas kiinnostavia ideoita ja tatuointeja netin syövereistä ja katsotaan mitä jää haaviin. Usein, kun jalkapöytää tatuoidaan, ottaja luo molemmille jalkapöydille omat teemat, jotka liittyvät silti toisiinsa. Esimerkiksi draama naamiot tai Jing ja Jang ovat tämäntapaisia ideoita, joista saadaan kaksi eri kuvaa, mutta silti luoden niille yhtenäinen merkitys. Katsellaan taas mitä maailmalta löytyy. Enjoy!

























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti