maanantai 18. heinäkuuta 2011

sketch my tattoo!

Tatuoinnin yksi tärkeimmistä työvaiheista ottajan kannalta on luonnos. Kuva, jonka näet paperilta, josta tiedät artistin suunnitelman ja ymmärrät millainen tatuointi ihoasi tulee koristamaan. Onhan meitäkin, jotka diggaavat kympillä vapaan käden taitajia eivätkä pelkää antaa tatuoitsijalle vapaita käsiä. Tänä kauniina, mutta tuulisena, päivänä eteeni pöllähti, kuin salama kirkkaalta taivaalta, kahdeksan ehkä kammottavinta luonnosta heidän suosikki hahmoistaan. Vaikka nämä kuvat eivät tatuointeihin suoraan liitykään, kiitin silti luojaani ja sitä, että artistit yleensä osaavat piirtää!

Suosittelen kokeilemaan "huonon taidetuntemuksen lahjojasi" ja selvittämään piirroksen alkuperäisen henkilön nimen ilman, että katsotte alkuperäistä kuvaa. Oikea vastaus löytyy joka kuvan sisältä vasemmalta alakulmasta, joten jos mielii leikkiä, suunnatkaa katse ensiksi luonnoksen yläosaan (ja vaikka peittäkää kädellä kuvan vasen alareuna) tai teettäkää kiva arvausleikki kaverisi kanssa bisseä juodessa. Se joka tietää, joutuu olemaan kuskina. Siis kosteaa iltaa kaikille! Ja huom. Taitelijat ovat olleet luovia ja joidenkin kuvien ympäriltä saatat löytää kauniita, jopa haltiariimua mukailevia, nimi signeerauksia, jotka paljastavat huonolla tuurilla kuvan henkilön!


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Leikki alkakoon!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-









2 kommenttia:

  1. Ja kun oikeesti alkaa näitä öö "luonnoksia" katsomaan tajuaa, miten älyttömän huonoja nuo ovat!Pakko tunnustaa että olen sinun kanssasi samaa mieltä. Nämä kaksi viimeistä on kyllä.. Makeat naurut! :)

    Ja ehkä pahinta tekee asiasta sen, että kaikki nämä luonnokset ovat tehty ylpeinä ja vakavana. Ei siis huumorilla.

    Voi äiti, auta meitä.. :)

    VastaaPoista