sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Lehtiä ja videoita.

Jenkkilässä kuvattu Ink Master (vrt. Master Chief) reality pläjäys on kirjoittajalta jäänyt täysin huomaamatta - tähän päivään mennessä. Toisaalta 2012 kuvattu tosi-tv -sarja ei Suomessa olekaan ilmestynyt (eipä yllätä) joten vain harvat ja hairahtuneet ovat koto-Suomessa sarjan löytäneet. Tuomareina saamme hämmästellä Dave Navarro, Chris Nunez ja Oliver Peckia. 

Itse kehotan koluamaan sähköistä mediaa ja rullaamaan yön pienillä tunneilla sarjan 1. tuotantokauden läpi. Mahtavaa realityä näihin muihin tv-tosi-jne. -sarjoihin verrattuna!


 

Toisena uutuutena Suomessa myllää tatuointeihin, ja varsinkin tatuointistudioihin erikoistunut, vielä ensijulkaisua odottava lehti "mustelehti". Kaikki varmasti muistavat suomalaisen Tatuointi -lehden, jota julkistiin lyhyen ajan markettien lehtihyllyillä huonolla menestyksellä. Tai huonolla, mutta lehden lopettaminen puhukoot puolesta. Nyt saamme jännittää, miten käy uuden lehden, millaisen sisällön siihen saamme sekä eniten kutkuttava kysymys: Jääkö lehti sydämiimme ja hyllyille vai tuleeko tästäkin yksi monista tähdenlennoista. Peukut pystyy kaiffarit. Suomi kaipaa alan lehtiä! Siis suomalaisia alan lehtiä! Ennakkoon voit tarkastella faktaa ja infoa osoitteesta mustelehti.fi ja jos olet liikkeen harjoittaja tai muuten alalla pyörivä yksilö/yhteisö, löytyy sivuilta infoa myös siitä, miten sinäkin saat omaa mainostilaa!

Mutta nyt: Peace Out ja Indiana Jones!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti