keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Cute, tasteful or tasteless?

Tikkareita, kirsikoita, kakkuja ja muffineja..

Suloisia? Kauniita? Söpöjä? Vai pelkästään mauttomia? Mitä mieltä olette. Onko söpöt tatuoinnit sinustakin söpöjä vai onko tatuointi vain mauton yritys yrittää luoda jotakin hellyyttävää. Jokainen tehkööt omat johtopäätökset. Kuvan ottajahan sen päättää, mutta löytyykö myös tältä puolelta jokin raja, jota tatuoitavan ei tulisi ylittää. Oletko nähnyt jo liian monta Hello Kitty -tatuointia vai onko mikään koskaan liikaa?











2 kommenttia:

  1. Kohtuus kaikessa. Söpöt tatuoinnit on ok jos ne näyttävät hyvältä, ne omista pystyy kantamaan ne ja niillä on takana muutakin ajatusta kuin näyttää söpöltä. Hello kityt ovat poikkeuksetta mauttomia, mutta my little ponyt saattavat jonkun yllä näyttää jopa siedettäviltä.

    VastaaPoista
  2. Ai että !! Siis hello kityt, my little ponyt, pocemonit !!! AARRGGHH !! Loputtomat timantit ja tähdet? Mihin meni luovuus, omalaatuisuus, puhumattakaan mielikuvitusesta! Olen nähnyt ihmisiä jotka ovat täynnä kymmeniä timantteja?? Jotka suuri osa on tehnyt vielä joku täysin taitamaton """tatuoija"""...
    Minun mielestäni nämä ovat tatuointeja, joitan otetaan hullun kiilto silmissä, ihan vaan siksi että :"hei ihmiset katsokaa minulla on tatuointeja!!!"


    t. oikeasti isoilla hienoilla kuvilla varustettu naikkonen

    VastaaPoista