keskiviikko 7. joulukuuta 2011

WOW! I CANNOT BELIEVE!

Yigal Ozeri.
" Would you believe me if I told you these beautiful portraits by New York-based Yigal Ozeri were paintings, not photographs?

The first step in Ozeri's process is to shoot photographs of random people in their natural environment. Once he's back in the studio, he uses Photoshop to alter the shots, before he prints them up to use as a guide. He then paints with oil on large canvas to complete his masterpieces.

Collected here were pieces shown at the Mike Weiss Gallery in New York. The exhibit, titled "Desire for Anima," is a tribute to Carl Jung’s concept of the unconscious, or the true inner-self of an individual. "
Yigal Ozeri aloittaa maalausprojektinsa kuvaamalla sattuman varaisesti valittuja ihmisiä eri luonnon paikoissa. Tämän jälkeen hän muokaa/käsittelee (photoshop) kuvia tarpeen mukaan ja tulostaa ne. Kun kuva on tulostettu alkaa oikea työ, maalaus, jossa hän käyttää käsiteltyjä kuvia pelkästään ohjenuoranaan ja mallinaan. Hän ei siis kopioi kuvia taulupohjalle vaan käden ja silmän yhteispeli toimii portaattomasti niin kuin silmä näkee, sen käsi piirtää. Vaikka minulle annettaisiin pensseli, öljyvärit käteeni ja taulunpohjalla olisi suurena tulostettu kyseinen kuva, en saisi lähellekkään yhtä realistista jälkeä, en vaikka maalaisisin suoraan kuvaan päälle. Ensimmäistä kertaa jonkun ammattitaito saa minut mykistymään. Aina kun katson hänen töitään - menen sanattomaksi! Ja joka kerta kun katson kuvaa, epäilen niiden aitoutta, vaikka todellisuudessa kuvat ovat 100% öljyväritöitä. Ei huijausta, ei kopioimista. Täyttä ammattitaitoa ja yksinkertaista taidetta taiteilijalta.

Galleria täällä >>
[suosittelen katsomaan, jokainen työ on toista upeampi ja edellinen työ seuraavaa hätkähdyttävämpi!]

Täältä totuus löytyy >> 
[luonnoksia, jotka näyttävät toteen, ettei maalaukset ole feikkejä!]

By google you will find more AWESOME work of art made by Yigal Ozeri. Recommended!

Oil on paper. Painting.

 
Oil on paper. Painting.
 

Oil on paper. Painting.


Oil on paper. Painting.
At work.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti